VALİ ALTIPARMAK GÜRCİSTAN DEVLET BAŞKANINI AĞIRLADI

Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelashvili onuruna Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından yemek verildi.

22 Ocak 2014 Çarşamba 10:35
VALİ ALTIPARMAK GÜRCİSTAN DEVLET BAŞKANINI AĞIRLADI
Dün beraberindeki heyetle birlikte Erzurum’a gelen Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelashvili, Uzundere Öşvank ve Yusufeli İşhan kiliselerinde incelemelerde bulundu.
Kiliselerdeki incelemelerini tamamlayan Margvelashvili ve beraberindeki heyet daha sonra Erzurum’a gelerek Vali Altıparmak tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.
Yemekte konuk heyete Vali Altıparmak’ın yanısıra 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Vali Yardımcıları Naci Aktaş ve Ömer Hilmi Yamlı ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Dışişleri Bakanlığı Protokol Müdürü Celal Doğan’da eşlik etti.
Yemek programının ardından havalimanına gelen Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelashvili ve beraberindeki heyet özel uçakla Gürcistan’a hareket etti.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2014 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.