VALİ AHMET ALTIPARMAK’TAN VEDA MESAJI

Son Valiler Kararnamesiyle Denizli’ye atanan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, veda mesajı yayımladı.

admin
admin
11 Haziran 2016 Cumartesi 12:34
VALİ AHMET ALTIPARMAK’TAN VEDA MESAJI
Son Valiler Kararnamesiyle Denizli’ye atanan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, veda mesajı yayımladı. 
Vali Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Allah’a ısmarladık Erzurum. Denizli Valiliğine atanmamla birlikte üç yıllık Erzurum Valiliğim sona erdi. Gelmeden sana karşı, senin insanlarına karşı derinden kalbi bir muhabbetim vardı. Bu muhabbet; senin çilekeş insanından, destanlar yazan kahramanlarından, kahramanlıklarından, dinine, ülkesine gönülden bağlı gönül ehlinden, gençliğimin en güzel günlerini birlikte yaşadığımız kadim dostlarımdan geliyordu. Şimdi ise, derindeki bu muhabbet kök saldı, ağaç oldu, meyve verdi. Seni sevdim, insanlarını sevdim, semada bir başka seda bulan ezanını, ayrı bir taddaki Ramazanını, unutulmayan hatıralar hafızası mahzun tabyalarını, Ulu Camii’deki gönüllü rehber ihtiyarini, çıkışta “Sayın Valim bir harçlık ver” diyen boyacını, “Seni bizden kimse alamaz” diyen Ahmet’ini, “Burda bunu yapmak çok zor” diyen itirazını, başı kardan kurtulmayan Palandöken’ini, yeşil yaylanı, ovanı, serin havanı, apartmanlar ve gökdelenlerle işgal edilemeyen semanı, velhasıl seni sevdim Erzurum. Ailece seni sen olarak sevdik. Onun için ayrılmak kolay olmayacak. Her nerede olursak olalım gönlüm hep seninle, hep sizlerle olacak. Dolu dolu bir üç yıl… Yaşanılan dört seçim… Üretilen kafi değil, yapılan kifayet etmez, bunu biliyorum. Ama bilin ki hepsi gönülden, hepsi sizin derdinizin, hepsi desteğinizin ürünü. Bakanı, Milletvekili, Siyasetçisi, Mülki İdaresi, Belediyesi, Üniversitesi, Oda-Borsası, STK’sı, bütün bir bürokrasi bir oldu beraber oldu. Hayal etti, çalıştı ve bu maya tuttu. Ümitvarım; huzurun, başarının geleceğin şehri olacak Erzurum. Geleceğin ticaret, kültür, sanat merkezi olacak Erzurum.
Çocuğundan yaşlısına, siyasetçisinden kanaat önderine, memurundan amirine, gazetecisinden akademisyenine, esnafından işadamına, kısaca yediden yetmişine herkesin gösterdikleri gayret, verdikleri destek, besledikleri muhabbet için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Helallik istiyorum. Varsa hakkım, helal ediyorum. Bir gönül dahi olsa arkamda kırık kalsın istemiyorum. Allah’a emanet ol, Erzurum.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.