UZMAN OLARAK ÇALIŞTIĞI KURUMU DENETLEDİ

2003 yılında Sümer Holding Anonim Şirketinde uzman olarak çalışmış ve 10 yıl sonra aynı kuruma, AK Parti Erzurum Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi olarak gelen Adnan Yılmaz; Kamu İktisadi Teşebbüsleri Alt Komisyon Başkanı olarak Sümer Holding’in 2011 yılı hesaplarını incelemek üzere çalışmalarda bulundu.

10 Şubat 2013 Pazar 13:38
UZMAN OLARAK ÇALIŞTIĞI KURUMU DENETLEDİ
Çalışmalar esnasında, geçmişte yaşadığı deneyimlerden tebessümle bahseden AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz; “bir yönetim ancak bu kadar başarılı olabilir” diyerek Sümer Holding Anonim Şirketi yönetim kuruluna destek verdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, yaptığı incelemeler doğrultusunda yıllar önce uzman olarak çalıştığı kurumdan, memnuniyetlerini bildirerek ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2013 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.