TERÖRİSTLER TARAFINDAN KAÇIRILAN ASKER İÇİN ARKADAŞLARI SEFERBER OLDU

Geçtiğimiz Ağustos ayında PKK tarafından kaçırılan Erzurumlu asker Sedat Sorgun’un bırakılması için ailesi, akraba ve arkadaşları sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.

admin
admin
06 Aralık 2015 Pazar 14:58
TERÖRİSTLER TARAFINDAN KAÇIRILAN ASKER İÇİN ARKADAŞLARI SEFERBER OLDU
Geçtiğimiz Ağustos ayında PKK tarafından kaçırılan Erzurumlu asker Sedat Sorgun’un bırakılması için ailesi, akraba ve arkadaşları sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Sedat Sorgun’un serbest bırakılmasını isteyen arkadaşları, duygularını yazarak sağ salim döneceğine inandıklarını ifade ediyorlar. Van’da vatani görevini yaparken, düğün için Erzurum’a gelen Sedat Sorgun, Diyarbakır-Bingöl karayolunu kesen teröristler tarafından Lice’de kaçırılmıştı.
Yaklaşık dört aydır PKK’nın elinde bulunan Sedat Sorgun’un perişan olan ailesi ve arkadaşları, kurtarılması ya da serbest bırakılması için başlattıkları kampanya ile günden oluşturuyorlar. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.