Mehmet ŞENER - Haber Analiz

FETÖ, ulusal güvenlik için hala bir numaralı tehdit ve tehlike...

Alçaklığın ve ihanetin tekrar etmesini, “tarih tekerrür ediyor” diye yutturanlara, bir çift sözümüz olacak…

FETÖ, ulusal güvenlik için hala bir numaralı tehdit ve tehlike…

Gün geçmiyor ki yeni yeni FETÖ’cü subaylar, polisler, yargı mensupları ve mülki idare amirleri çıkmasın…

OYUN ÇOK BÜYÜK…

Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm kurum ve kuruluşlarıyla Suriye’de, Libya’da, Kuzey Irak’ta, Mavi Vatan’da ve daha birçok yerde uluslararası mücadele verirken bir yandan da içeride başta FETÖ ve PKK olmak üzere, küresel güçlerin hamilik ettiği terör belasıyla boğuşup duruyor.

TÜRKİYE’NİN BAŞARISINI HAZMEDEMEDİLER…

Uluslararası analistler yaptıkları değerlendirmelerde, Türkiye’nin Suriye’de, Libya’da ve Kafkaslarda oyun bozup oyun kurucu olduğunu söylerken yani Türkiye’nin hakkını teslim ederken, içerideki kimi odaklar adeta bu gerçeklere gözlerini yumuyor!

TERÖRÜN SIRTI SIVAZLANIYOR…

Daha vahim olanı ise, yine o odakların terör örgütlerinin ekmeklerine yağ süren tavır ve davranışlarıdır. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “PKK’nın kolu kanadı kırıldı, toplam terörist sayısı 300 civarına kadar düştü” dedi. Bu ifade, ulusal bir sevinç çığlığına dönüşürken, içimizdeki kimi terör sevicilerinin de heveslerini kursaklarında bıraktı.

EN TEHLİKELİ ÖRGÜT…

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugüne kadar karşılaştığı en büyük ihanet hareketi olan ve asrın en tehlikeli terör örgütü kabul edilen FETÖ, 17-25 Aralık yargı darbe girişimi ile başlattığı ve 15 Temmuz kanlı kalkışmasıyla da zirveye tırmandırdığı hainlik serisine, bulduğu her fırsatta yenilerini eklemeye devam ediyor.

AĞIR DARBE ALDI AMA HALA AYAKTA…

Püskürtülen darbe teşebbüsü ve ardından yapılan büyük çaplı operasyonlarda ağır darbeler alan terör örgütü, her şeye rağmen hem devlette yeniden paralel yapı kurmanın plan ve programını gerçekleştirmeye çalışıyor, hem de kripto mensupları üzerinden, “bitmedik ayaktayız” mesajları veriyor!

FETÖ HALA DEVLETTEN TEMİZLENMEDİ…

Son altı ay içerisinde sadece Erzurum’da 4 ilçenin kaymakamına bakanlık tarafından, FETÖ gerekçesiyle görevlerinden el çektirildi. Güvenlik uzmanlarının bildirdiklerine göre, çok büyük oranda temizlenmiş olmalarına rağmen halen devletin çeşitli kademelerinde, kendilerini saklamayı başarmış binlerce kripto FETÖ’cü var.

DAR GÜNDE BİLE İHANET PEŞİNDELER…

Pandemi sürecini ve yaşanan iktisadi sorunları fırsata çevirmenin peşindeki terör örgütü FETÖ, bir yandan sosyal medya üzerinden Türkiye’ye saldırmayı ve Türkiye’yi uluslararası arenada zor durumda bırakmaya çalışıyor, diğer yandan da ülke içerisindeki gaybubet evlerinde sakladığı militanları aracılığıyla yeniden örgütlenmeye ve yeni eylemler yapmaya çalışıyor!

“FETÖ BİTTİ” DİYEN ŞAŞKINLAR…

Şu yorumu yapmamızın tam zamanıdır: Kim ki “FETÖ bitti, kökü kazındı” derse, ya çok bilgisiz olduğu için olup bitenlerden habersizdir ya da bilinçli olarak bunu söylüyor ki, güvenlik güçleri atalete düşsün ve örgütün peşini bıraksın. Her iki durum da tehlikelidir. Çünkü tüm veriler ve neredeyse gün aşırı yapılan operasyonlar göstermektedir ki FETÖ terör örgütü, eski gücünde olmasa bile varlığını da eylemlerini de devam ettiriyor.

İHANET DÖRT BİR KOLDAN GELİYOR…

Dışarıdaki ve içimizdeki bazı odakların suret-i haktan görünerek, seçilmiş hükümeti devirmeye çalışmasının arkasındaki tuzaklardan biri de yine FETÖ’ye aittir. Çünkü FETÖ artık çok iyi biliyor ki, yeniden eski saltanatına kavuşmasının yegane yolu, “Tayyip’in devrilmesinden” geçmektedir! Oyun bu kadar açık ve seçikken, sırf bazı yanlış ve hatalı uygulamalardan hareketle devleti yıpratmak akıl karı değil…

SİZ FETÖ’YÜ BİR SÜMÜKLÜNÜN TERTİBİ Mİ ZANNEDİYORSUNUZ?

FETÖ, şayet aklını yitirmiş bir imamın çılgınlığından ibaret olsaydı; hiç sorun değildi. Çünkü bu devlet, o durumda olan nicelerinin defterini dürmeyi bilmiştir. Lakin FETÖ, tıpkı PKK gibi küresel baronların tetikçiliğini yapan bir lejyonerler takımıdır! Onlar, “bitti” demedikçe bu kiralıkların silah bırakıp teslim olmaları mümkün değil! Bu sebepledir ki, zemheride sular bile donuyor fakat FETÖ terör örgütü yine de durmuyor.

ÇAKALLAR PUSUDA BEKLİYOR…

İçerisinde bulunduğumuz bu olağanüstü dönem, Türkiye’yi tökezletmek isteyen terör örgütleri açısından bulunmaz bir fırsattır! Unutmayalım ki FETÖ, aldığı küresel destek sayesinde, bu fırsatı en iyi biçimde değerlendirebilecek bir örgüttür. Bu devletin bünyesinden hala FETÖ’yü subaylar, yargı mensupları, polisler ve kaymakamlar çıkıyorsa, demek ki tehdit de tehlike de geçmiş değildir.

ADNANCILAR BİLE BOŞ DURMUYORKEN…

Düşünebiliyor musunuz tamamen seks ve çıkar amaçlı bir yapılanma olan Adnan Oktar örgütünde bile bunca yıllık cezalara ve operasyonlara rağmen halen faaliyet devam ediyor. Örgütün dışardaki militanları sosyal medya üzerinden haysiyet cellatlığına soyunmuş durumda… Siz, bir de bu seks oluşumundan fersah fersah güçlü olan FETÖ’yü düşünün…

BEŞ YIL NE İFADE EDİYOR?

Birkaç ay sonra, FETÖ’nün kanlı kalkışmasının üzerinden tam beş yıl geçmiş olacak. Koskoca beş yıl… Halbu ki beş yıl, insanoğlu için çok uzun bir zamandır. Devletler hayatında beş yıl, bir “an” kadar kısadır. Şunu demek istiyoruz yani: Bu ihanetin üzerinden beş yıl geçti, örgüt dağıldı gitti, diye bir şey asla söz konusu değil. Çünkü bu ihanet, insanlar üzerinden devletlerin kurduğu bir tuzaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkü Akıncı 2021-01-24 10:40:42

adnan hoca israilin adamıydı. fetocu milletvekillerini yazsaydınız niye bitmediğini anlardınız