Slovenya Büyükelçisi Primoz Seligo, Vali Okay Memiş'i ziyaret etti

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Primoz Seligo, Erzurum Valisi Okay Memiş'le görüştü.

admin
admin
21 Nisan 2021 Çarşamba 09:29
Slovenya Büyükelçisi Primoz Seligo, Vali Okay Memiş'i ziyaret etti

Slovenya ile Türkiye arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve ekonomik iş birliklerini artırmaya yönelik çeşitli temaslarda bulunan Seligo, Erzurum Valiliğini ziyaretinde Şeref Defteri'ni imzaladı.

Vali Memiş makamında görüştüğü Seligo'ya, Erzurum'un tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgi vererek, Türkiye'nin önemli kayak merkezi konumundaki Erzurum'un, kış turizminde Slovenya ile çok önemli benzerlikleri bulunduğunu aktırdı.

Büyükelçi Seligo da Erzurum'u çok beğendiğini ve Solvenya'da iş insanlarına sunulan imkanların tanıtımını yapmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatarak, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile bir görüşme yapacaklarını ve Erzurumlu iş insanlarını Slovenya hakkında bilgilendireceklerini söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.