Şehit aileleri kahvaltıda buluştu

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzurum İl Temsilciliği tarafından şehit anneleri ve yakınlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

admin
admin
18 Mart 2018 Pazar 10:28
Şehit aileleri kahvaltıda buluştu

Kentteki bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında KADEM Erzurum İl Temsilcisi Fatime Alkan, KADEM ve çalışmaları hakkında bilgi vererek bu özel buluşmaya katılan tüm şehit anneleri ve yakınlarına teşekkür etti.

Programa katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in eşi Gülay Sekmen de, programda yaptığı selamlama konuşmasında "Şehit ailelerine vefa borcumuzu ve şükranlarımızı ifade edebilmek için bu buluşmayı düzenlemek istedik. Vatan için canını veren ve verebilecek evlatlar yetiştiren eli öpülesi annelerimizi ve kardeşlerimizi KADEM olarak ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk." dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik, şehit yakınları, Afrin'e göreve gönderilen özel harekat polislerinin eşleri ile KADEM Rize İl Temsilciliği yürütme kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.