SANATÇILAR EMRE İÇİN SÖYLEDİ

Trafik kazası sonrası felç kalan 22 yaşındaki Emre Dalmış için Eylül ayında Erzurum’da sahneye çıkan sanatçılar, ikinci yardım konserlerini İstanbul’da gerçekleştirdi.

16 Kasım 2012 Cuma 09:55
SANATÇILAR EMRE İÇİN SÖYLEDİ

Emre Dalmış’ın tedavisi için birincisi Eylül ayında Erzurum’da yapılan yardım konserinin ikincisi İstanbul’da yapıldı. Erzurum’da 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında felç kalan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın onunla evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış’a destek için yardımsever sanatçılar konser verdi.İkincisi İstanbul’da 04 Kasım’da Cemal Kamacı Spor Salonunda yapılan konserin sunuculuğunu Ada Vapuru Şakir ile Güler Kahraman yaptı. Yardımsever sanatçılar sahne aldılar… Reha Yeprem, Burhan Topal, Nevzat Soydan, İsmail Bingöl, Fatma Akyüz, Harun Atmaca, Uğur Murathan, Murat Balkuş, Dilek Şengül, Sinan Siverekli, Oktay ve Bilal sahne aldılar.

 

Konserden elde edilen gelir emre’ye kök hücre naklinde harcanacak
Çay ocağı işletmeciliği yapan Emre Dalmış, 2009’da geçirdiği trafik kazası sonrasında omurilik zedelenmesi nedeniyle yatağa mahkum oldu. 4 yıldır konuştuğu kız arkadaşı Nevra ile ilişkisini bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre’yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti. Nevra’nın ailesi, Emre ile evlenmesine karşı çıkınca genç kız sevgilisine kaçtı. Emre ve Nevra 6 ay önce dünya evine girdi. Emre’nin yurtdışında kök hücre nakli yapılması gerektiğini öğrenen Erzurumlu sanatçılar Eylül ayı içinde Erzurum’da 04 Kasım’da İstanbul’da olmak üzere iki konser düzenlediler.



Konser beklenen ilgiyi görmedi
Konser organizasyonunu gönüllü olarak yürüten yardımsever gönüllü ekibin tüm gayretlerine rağmen, konsere beklenen ilgi görmemesi hayal kırıklığı meydana getirmiş olsa da yine de bir iki adım atılmış oldu. Kendilerine Umut Yolcuları adı veren gönüllüler, bu yardım konseri için oldukça yoğun bir mesai ayırarak çalıştıkları ifade edildi.


Erzurum dernek ve vakıfları mesafeli kaldılar
Söz konusu yardım organizasyonuna Erzurum adına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olan dernek ve vakıfların mesafeli davrandıkları gözlendi. Dernek ve vakıf yetkililerinden alınan bilgiye göre mesafeli kalmalarının sebebini organizasyonu yürüten ekibin amatör bir anlayışla hareket etmesinden kaynaklandığını belirtiler. Erzurum dernek ve vakıflarının birkaç tanesi bu konser için bilet alarak destek sağladıkları belirtildi. Organizasyonu yürüten ekibin her hangi bir yasal sıfatının olmaması desteğin az olmasına sebep olarak belirtildi. Organizasyon sorumlularından aldığımız bilgiye göre Erzurum konserinden elde edilen ve Emre’ye verilen gelir toplamı yaklaşık 16 Bin lira, İstanbul konserinden de elde edilen gelir toplamı 18 Bin lira civarı olduğu belirtildi. Yardım konserinin kıvılcımını Aysun Gemalmaz adındaki Erzurum’lu bir yardımseverin ateşlediği, daha sonra Güler Kahraman, Dilek Şengül, Sinan Siverekli ve Metin Taş isimli yardımseverlerden oluşan ekibin devam ettirdiği belirtildi. Destek verenler ise, Erzurum’daki konaklama masrafını İşadamı Fuat Kulaçoğlu tarafından Dedeman Otelde sağlandığı belirtildi. İstanbul konaklama bedelini ise WOW otel sahibi tarafından karşılandığı belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2012 09:58
Anahtar Kelimeler:
Emre Ve Nevra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.