SAADET PARTİSİ 28 ŞUBAT AKŞAMI ERBAKAN'I ANIYOR

Saadet Partisi (SP) tarafından 22 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Erbakan Haftası etkinlikleri başladı.

26 Şubat 2013 Salı 13:48
SAADET PARTİSİ 28 ŞUBAT AKŞAMI ERBAKAN'I ANIYOR
Erzurum’da Kültür Merkezinde düzenlenecek Programa Avrupa Milli Görüş Teşkilatları Kurucu Başkanı Hasan Damar katılacak.

Saadet Partisi Erzurum Teşkilatı Tanıtma Başkanı Yusuf Doğan, 22 Şubat- 3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Erbakan Haftası' etkinlikleri ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Doğan, "Merhum liderimiz, Erbakan Hocamız, 2 yıl önce 27 Şubat günü Allah'ın rahmetine kavuşmuş, 1 Mart günü de İstanbul'da Merkez Efendi'de toprağa verilmişti. Bilindiği gibi bugüne kadar görülmemiş yüksek katılımlı bir cenaze merasimi ile milletimiz hocasını son yolculuğuna uğurlamıştı. Merhum Erbakan hocamız son yüzyılın en önemli devlet ve siyaset adamıdır" ifadelerini kullandı.

Doğan, etkinlikler kapsamında Erzurum'da resim sergisi, Mevlit Programları, Hatim Duaları ve 28 Şubat Akşamı Saat 19.00'da Solakzade Camii Yanındaki Kültür Merkezi’nde “Yeni bir Dünya ve Erbakan” isimli programı gerçekleştireceklerini ifade etti.

Erbakan Hocayı Anma programı hakkında bilgi veren Doğan; Avrupa Milli Görüş Teşkilatları Kurucu Genel Başkanı Hasan Damar’ın katılacağını programın Sinevizyon gösterimi ve dualarla programın İsmine yakışır şekilde geçeceğini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2013 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.