RUS ANTRENÖR KONAKLADIĞI OTELDE ÖLÜ BULUNDU

Erzurum Palandöken'de Rus antrenör konakladığı otelde ölü bulundu.

22 Şubat 2012 Çarşamba 12:52
RUS ANTRENÖR KONAKLADIĞI OTELDE ÖLÜ BULUNDU
Erzurum'da düzenlenen Kuzey Disiplini Dünya Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Kayak Şampiyonası'na katılan Rus antrenör, otel odasında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki kayak evinde kalan Rus antrenör Sergey Zorin (43), kaldığı odada arkadaşları tarafından hareketsiz halde bulundu. Sergey Zorin'in hareketsiz halde odasında yattığını gören arkadaşları derhal 112 Acil'i aradı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ve güvenlik güçleri, Zorin'in hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ve sağlık ekiplerinin araştırması sonucunda Sergey Zorin'in alkol komasından öldüğü iddia edildi. Ancak daha geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor. Bu sebeple Rus kayak antrenörü Sergey Zorin'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.
Kayak evi tesis müdürü Ahmet Keleş, Rus antrenörün akşam saatlerinde otele aşırı alkollü olarak geldiğini ve odasında istirahata çekildiğini söyledi. Keleş, Rus antrenörün sabah saat 06.30 sıralarında ise odasında ölü bulunduğunu belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2012 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.