PASİNLER’DE ‘ANDIMIZ MİLLETİMİZİN DİRİLİŞİDİR’ ETKİNLİĞİ

Pasinler Ülkü Ocakları tarafından 29 Ekim Salı günü gerçekleşecek olan Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu konseri için hazırlıklar tamamlanma aşamasına gelindi.

23 Ekim 2013 Çarşamba 10:31
PASİNLER’DE ‘ANDIMIZ MİLLETİMİZİN DİRİLİŞİDİR’ ETKİNLİĞİ
Konser hakkında bilgi veren Pasinler Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yaşar, Pasinler halkını konsere davet etti. 

Pasinler Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yaşar, "Ülkü Ocakları Pasinler İlçe Başkanlığı olarak 29 Ekim’de “Andımız Milletimizin Dirilişidir” sloganıyla bir gece düzenliyoruz. Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek gecede ünlü sanatçı Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu sahne alacaklar. Saat 18.00'de başlayacak olan gece için hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini belirten Yaşar, böyle kritik dönemde de biz “Andımız Milletimizin Dirilişidir” adıyla bir gece tertipliyoruz. Pasinlerliler, gecemize ücretsiz katılabilecek. Tüm halkımızı böyle önemli bir gecede yanımızda görmek bizleri memnun eder" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2013 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.