PASİNLER ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN “CUMHURİYET KONSERİ”

Kapalı Spor salonunda düzenlenen konserde sahne alan sanatçılar Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu’nun seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile konseri izleyen binlerce hayranını coşturdu.

31 Ekim 2013 Perşembe 12:39
PASİNLER ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN “CUMHURİYET KONSERİ”
Konser öncesi saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ülkü Ocakları Pasinler İlçe Başkanı Emrah Yaşar, yaptığı konuşmada "Andımızın kaldırıldığı ve Türklüğün unutturulmaya çalışıldığı bu karanlık günler elbette geçecektir. Unutmayın ki; şafaktan önceki an, en karanlık andır. Gün gelecek şafak Ötüken sırtlarından doğacak ve o gün binlerce eski bozkurt 'bizde sizdeniz' diye haykıracak. Tek gayemiz, bilge liderimizin hedef koyduğu ‘2023 Lider Ülke Türkiye'nin daha okuyan, liyakatli, donanımlı, milliyetçi, aydın yöneticileri yetiştirmektir. Söz veriyoruz liderim, gün gelecek Ülkücü Cumhurbaşkanı’nın, Ülkücü Başbakan’ın, Ülkücü Meclis Başkanı’nın olduğu Milliyetçi Türkiye'dir hedefimiz. İşte o gün güneş, bu ülkenin gerçek sahiplerine, Türk Milliyetçilerine doğacaktır" dedi.

Programa katılan Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı ise konuşmasında Pasinler’de hemşerileriyle birlikte olmaktan son derece mutlu ve bahtiyar olduğunu, herkesi saygı ve sevgiyle selamladığını söyledi.

Kırmacı, "Erzurum Ülkü Ocakları, Erzurum’un her yerinde büyük bir inanç ve disiplin içerisinde faaliyetlerini devam ettirmektedir. Dünden bugüne sevdamız da, kavgamız da yüce Türk milleti için olmuştur. Ülkemizin ve milletimizin varlığına kasteden her türlü fikir odakları, karşılarında Gavurdağları gibi dik ve sağlam bir şekilde duran Ülkücüleri bulmuştur. Bugün de bulmaya devam edecektir." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan ve Ali Ayşe'yi Seviyor şarkısı ile biranda gençlerin büyük beğenisini toplayan sanatçı Ali Kınık konser verdi. Spor salonunu dolduran binlerce kişi Ali Kınık'ın tüm şarkılarına eşlik etti. Birbirinden güzel eserleri seslendiren Ali Kınık, konserinde Pasinler'de olmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Konser programının ikinci sanatçısı Ozan Erhan Çerkezoğlu’nun ise, söylediği türkülerle meydanı dolduran binlerce izleyiciyi coşturdu. Hayranlarının isteklerini bir bir yerine getiren Çerkezoğlu, sonsuz şükürler olsun ki; ay yıldızlı bayrağımız dalgalandığı müddetçe, minarelerimizde okunan beş vakit ezan ruhumuzu fetih ettiği müddetçe, Cumhuriyetimizi kuranların karşısında yedi düvel bir araya gelmiş, nasıl bu Cumhuriyet kurulmuş ise, şimdide Cumhuriyetin karşısında ne kadar güç birleşirse birleşsin dimdik ayaktayız. Andımızı kaldırdılar. Onlar kaldırırsa kaldırsın. Saygıdeğer genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli olduğu müddetçe, siz değerli Pasinlerliler hiç yasta ve tasada olmayın. Zerre kadar umutsuzluğa asla ve asla kapılmayın. Allah, inananlarla beraberdir. Allah, riyakarlarla beraber değildir" diye konuştu.

Çok sayıda konsere katılan ülkücü gençler tarafından sık sık “Devletin başına Devlet geçecek” sloganı atıldı.

Editör

Son Güncelleme: 31.10.2013 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.