PASİNLER GENÇ MEMUR-SEN TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Genç Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Yunus Demir’in başkanlığında, Genç Memur-Sen Pasinler İlçe Temsilciliği ilk toplantısını gerçekleştirdi.

12 Ocak 2015 Pazartesi 09:44
PASİNLER GENÇ MEMUR-SEN TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
Genç Memur-Sen İl başkanı Yunus Demir, Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan Memur Senin Misyon ve Vizyonunu açıklarken ‘’Sendikal Mücadelemiz, Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etmek adına Erdemliler Hareketidir’’ cümlesiyle ifade etmişti. Bizler burada yol haritamızı ‘’Erdemliler Hareketi’’ olarak belirleyip, Asımın Neslini inşa etmek için bir araya geldik. Biz gençler hakkın ve hakikatin mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Altın nesiller olmaya gayret edeceğiz. Çağ açıp Çağ kapatan Genç Fatihler olmaya çalışacağız. Genç Memur-Senin’’35 yaş altı kamuda çalışan personel, Üniversite Öğrencileri ve Lise öğrencilerine ‘’yönelik çalışmalar olduğunu dile getiren Demir, Genç Memur-Sen Pasinler İlçe Temsilciliğine, Memur Sen Konfederasyonu ve Genç Memur Sen olarak tam destek vereceklerini söyledi.

Genç Memur Sen Pasinler İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Yeşil ise, Yönetim Kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür etti. Teşkilatlanma aşamasında kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek şunları dile getirdi : Pasinler İlçe Temsilciliği olarak ‘’Başta Pasinler İlçemiz olmak üzere diğer ilçelerimizde de projeler yapılacağını, imkânlar dâhilinde her ay bir projeyi hayata geçireceklerini ve İlçe Temsilciliği olarak her ay düzenli yapacağımız toplantılarımızda mutlaka bir projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Daha sonra yemeğe geçen yönetim kurulu üyeleri yemeğin ardından, Diyanet-Sen Erzurum İl Şube Başkanı Bünyamin Aksu’yu ziyaret etti.

Bünyamin Aksu, kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu genç harekete maddi ve manevi olarak destek vereceklerini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 12.01.2015 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.