PALANDÖKEN BELEDİYESİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Palandöken Belediyesi şehit ailelerini unutmadı.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 13:46
PALANDÖKEN BELEDİYESİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ
Osman Bektaş Mahallesi Kayakyolu semtin de belediye tarafından yaptırılarak halkın hizmetine sunulan Şehitler Parkı’nda düzenlenen iftar programına çok sayıda şehit ailesi ve yakını katıldı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türk-İslam kültüründe şehitlik makamının önemine işaret etti.

Belediye Başkan Bulutlar, şehitliğin yüce bir makam olduğunu dile getirdi. Düzenlenen yemeğe katılımlarından dolayı şehit ailelerine tek tek teşekkür eden Bulutlar, “Şehitlerimizin aziz ve kutsal emanetleri iftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Şehit yakını olmaktan gurur duymalısınız. Çünkü şehitler ahirette 70 yakınına şefaat edecektir.” dedi.

Programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ve Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, demokratik çözüm sürecine işaret ederek, “Ülkemizde yaşanan kardeş kavgasını sona erdirmek için hükümetimizin başlattığı çözüm süreciyle artık anaların ağlamasına, yuvaların dağılmasına izin vermeyeceğiz.” diye konuştular.

İftar yemeği sonrasında Palandöken Belediyesi tarafından parka yaptırılan şehit künyelerinin yer aldığı kitabe şehit yakınlarına gösterilerek fikir alışverişin de bulunuldu. Daha sonra kitabenin önün de şehit yakınları Belediye Başkanı Orhan bulutlarla hatıra fotoğrafı çekildiler. İftar yemeğine Şehit Ailelerinin yanı sıra Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, Valilik Gazi ve Şehit İşlemleri Büro Müdürü Ahmet Erdoğan katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 24.07.2013 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.