ÖZTÜRK: O’NU ANMAYAN GÖNÜL KALMASIN

MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulları (GENÇ MÜSİAD) ) Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ‘O'nu anmayan gönül kalmasın" adlı proğramla Nebilerin Serveri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’i anlatacak.

15 Nisan 2014 Salı 08:20
ÖZTÜRK: O’NU ANMAYAN GÖNÜL KALMASIN
MÜSİAD’lı genç işadamları tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yenişehir’deki Kültür Merkezi’nde 16 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek olan programa ilahiyatçı Mustafa Ağırman konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca TRT Erzurum Radyosu ses sanatçılarından Mehmet Çalmaşur ve çocuk korosunun ilahilerle renk katacağı gecene gönüller, nebilerin serveri Hz.Muhammed Mustafa’yı anacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan GENÇ MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Emrah Öztürk, bütün Erzurum halkını programa davet ederken, “Gelmiş geçmiş tüm Peygamberler içerisinde, ümmetine en düşkün Peygamber olan Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V)’in kutlu doğumunu anmak ve kendisini gençlerimiz başta olmak üzere tüm insanların peygamber sevgisini, yüreklerindeki aşkı muhabbeti tazelemek istedik. Bize can katan Peygamber Efendimizin şefaatine erme umudumuzu ve bu uğurda da üzerimize düşen gelmiş geçmiş ümmetler içerisinde Peygamberine layık olan en iyi ümmet olmayı temenni ediyoruz. Allah bizleri, O'nun sünnetini koruma ve adını ve mirasını ebediyete kadar yaşatma hizmetinden ayırmasın. “diye konuştu.

Öztürk, proğramın 16 Nisan Çarşamba günü akşam saat 19.00 da Yenişehir AVM yanındaki Kültür Merkezi’nde yapılacağı hatırlatarak, tüm Erzurumluları davet etti.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2014 08:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.