OLTULU ESNAF İŞ YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Oltu Doğutaş Sanayi Sitesinde demirci esnaflarından İsrafil Aydoğdu(57) iş yerinde ölü olarak bulundu.

admin
admin
07 Temmuz 2016 Perşembe 11:10
OLTULU ESNAF İŞ YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Oltu Doğutaş Sanayi Sitesi'nde demirci esnaflarından İsrafil Aydoğdu(57) iş yerinde ölü olarak bulundu.
Doğutaş Sanayi Sitesindeki iş yerinde uzun yıllardır demircilik yapan Aydoğdu, daha önceden orta kulak rahatsızlığından dolayı sürekli baş dönmesi yaşıyordu. Rahatsızlığı nedeniyle daha önceden birkaç kez hastaneye kaldırılan 57 yaşındaki İsrafil Aydoğdu, bayram öncesi Doğutaş Sanayi Sitesi C-Bloktaki işyerini H-Blok’taki taşımıştı. Aydoğdu, bayramın ikinci günü yeni iş yerini düzenlemek için H-Bloktaki yerine gitti. Bir süre sonra iş yerinin önünden geçen iki gencin dükkan içerisinde yerde hareketsiz bir şekilde yatan Aydoğdu’yu fark etmesi üzerine hemen 112’i aradı. İş yerine gelen 112 ekipleri Aydoğdu’nun cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın emniyete bildirilmesi üzerine nöbetçi savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından İsrafil Aydoğdu’nun cenazesi Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Evli ve iki çocuk babası olan Aydoğdu, sanayi esnafları tarafından sevilen bir kişiydi. Aydoğdu’nun ani ölümü sanayi esnafını yasa boğdu. Olayı duyan İsrafil Aydoğdu’nun oğulları Fahrettin ve Burhanettin olay yerinde sinir krizi geçirdiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.