OLTU'LU ESNAF ÖRNEK OLDU

Erzurum'un Oltu ilçesinde bir pastane işletmecisi, şehit ve gazi ailelerine Ramazan'da ücretsiz tatlı ikram ediyor.

admin
admin
16 Haziran 2016 Perşembe 15:27
OLTU'LU ESNAF ÖRNEK OLDU
Erzurum'un Oltu ilçesinde bir pastane işletmecisi, şehit ve gazi ailelerine Ramazan'da ücretsiz tatlı ikram ediyor. 
Oltu'da uzun yıllar esnaflık yapan Yasin Çetin, Erzurum Caddesindeki iş yerinde Ramazan süresince şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz tatlı sunuyor. "Bu uygulamayı vatan için can veren şehit ve gazilerimize birazcıkta olsa minnet borcumuzu ödemek için yapıyorum" diyen Çetin, şehit ve gazi ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçladığını söyledi.
Uygulamayla ilgili konuşan Yasin Çetin, "İşletmemizde her türlü tatlı ve pasta çeşidi mevcut. Şehit ve gazi ailelerinin Ramazan'da tatlı ihtiyacını ücretsiz karşılama kararı aldık. Bunu da işyerimizin camına astığımız yazıyla ilan ettik" dedi.
Şehit abisi Süleyman Çalışkan, pastaneden aldıkları ücretsiz tatlılar için Yasin Çetin'e teşekkür etti. Çalışkan, "Çarşıda yürürken camda asılı yazıyı gördüm. İçeri girdim tatlımı aldım. Allah eksikliklerini vermesin. Çok mutlu oldum Onur duyduk" diye konuştu. 
Şehit kardeşi Mustafa Şenocak ise "Ben bir şehit ailesiyim. Ramazan'da bizler için böyle bir iyilik düşündüğü için Yasin beye çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
Komşu esnaf ise uygulamanın çok anlamlı olduğunu belirterek tebrik etti. 


Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuYasin Çetin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.