Olduysa mübarek olsun!

Olduysa mübarek olsun!

admin
admin
19 Mart 2022 Cumartesi 08:20
Olduysa mübarek olsun!

Vedat REFAYELİ

Özellikle Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın her fırsatta ‘’Erzurum’un parlayan yıldızı Palandöken’’ demesine ve ilçenin daha güzel bir görünüme ve de konuma kavuşmak için canhıraş şekilde çaba sarfederken, aynı ilçenin kaymakamlığı sessizliğini koruması kimsenin olmasa dahi benim çok dikkatimi çekiyor.

6 Mart 2008 yılında kurulması kararlaştırılan Palandöken ilçesinin onca yıl geçmesine rağmen halen daha kaymakamlık binasının olmaması, bana göre adeta Sunar’ı tekzip ediyor, sözünü yere düşürüyor.

Bilmem bu kaçıncı kaymakam görevde, halen daha ilçe kaymakamlık binası Yakutiye ilçesi sınırlarında.

Eski hükümet konağında hizmetini sürdüren Palandöken kaymakamının şöyle kendi ilçesinde bir binamız olsun diye bir dert edinmediğini düşündükçe açıkçası şaşırıyor, biraz da yadırgıyorum.

İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü dahi nikah salonu olarak yapılan binada hizmet vermeye başlamışken, Palandöken kaymakamlığı rahatlığını bozmuyor, eskiden olduğu gibi yine Hükümet konağında kalmayı tercih ediyor.

***

Açıkçası Palandöken’in sayın mevcut kaymakamı ile henüz tanışmadım ama bir nasip olsa tanışsam, bu durumdan rahatsızlık duyup duymadığını soracağım.

İnanıyorum ki sayın Valimiz Okay Memiş de pozitif biri, güzel bir proje ile karşısına çıksa ‘yok’demez, diyeceğini sanmam.

Kaldı ki illa ki Palandöken kaymakamlık binası için de başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve diğer yöneticiler, hatta milletvekilleri de ‘hayır’ demez, diyemez.

Giderek genişleyen ve özellikle de prestij caddeleri ile dikkat çeken Palandöken’e kim böyle bir bina yapılmasın der ki? Erzurum’un parlayan yıldız olarak gösterilen, adını taşıyan olimpiyat düşünülen bir bölgede halen daha bir kaymakamlık binasının olmamasını ben şahsen gelip, giden kaymakamların hep ‘’Kim şimdi onunla uğraşacak’’ diye savuşturduğunu sanıyorum ki daha başka bir alternatif aklıma gelmiyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Olduysa Mübarek Olsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.