NARMAN’DA BİRLİK, BERABERLİK VE HOŞGÖRÜ VURGUSU

Narman'da belediye başkan adayları karşılaştıkları her yerde birbirleriyle kucaklaşıp birlik ve beraberlik vurgusunu yapıyorlar.

11 Şubat 2014 Salı 14:32
NARMAN’DA BİRLİK, BERABERLİK VE HOŞGÖRÜ VURGUSU
Narman Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, Saadet Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Hayrullah İnce ve Milliyetçi Hareket Partisi Narman Belediye Başkan Adayı Lütfu Koç, ilçe merkezi ve köylerde seçim çalışmaları esnasında karşılaştıklarında kucaklaşıp birbirlerine hayırlı çalışmalar dileğinde bulunuyorlar. Bağımsız Belediye Başkan adayı Adem Kınalı, “Bizler düşman değiliz, hepimiz Narman için hizmet yarışındayız. İlçemiz için hayırlı olanımızın kazanmasını dileriz. Bu bir hizmet yarışıdır birbirimize karşı kin ve nefret içerisinde olursak seçimlerden sonra birbirimizin yüzüne nasıl bakarız. Bizim gerginlik içerisinde olmamız vatandaşlarımıza da yansıyor. Şimdiye kadar bunun örneklerini de gördük. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz. Dostluk, barış, hoşgörü içerisinde bu yarışı tamamlayacağız. Bizim gibi düşünmeyip kin ve nefretle bu yarışa girenlere halkımız 30 martta cevap verecektir.” dedi.
Hayrullah İnce ise, "Bizler hepimiz hizmet yarışındayız. Kin ve nefret değil hoşgörü içerisinde bu yarışı tamamlayacağız. " diye konuştu.
Adayları birbirleriyle samimi ve hoşgörülü görmek vatandaşlarında hoşuna gidiyor.

Editör

Son Güncelleme: 11.02.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.