MTTB’DEN MISIR AÇIKLAMASI

Milli Türk Talebe Birliği Erzurum il başkanı Nuh Tanas Karagöl, Mısır’da 3 Temmuz’da başlayıp tam 47 gündür devam eden Mısır halkının demokrasi mücadelesi bugün farklı bir boyut kazandığını belirterek, “Askeri cunta, daha önce kısa ve küçük provalarını yaptığı katliamına bütün dünyanın gözleri önünde başladı” dedi.

15 Ağustos 2013 Perşembe 16:51
MTTB’DEN MISIR AÇIKLAMASI
“Kendi halkına savaş açan bu menfur cuntaya karşı tüm müslümanlar bir olmalı ve tepkilerini en sert şekilde vermelidirler” diyen Karagöl açıklamasında şu ifadelere yerv erdi; “Cunta o kadar azgın ve yoldan çıkmış bir durumdadır ki, Bosna’daki müslümanları keskin nişancılar ile avlayan Sırplar gibi keskin nişancılar kullanmaktadırlar. Meydandaki müslümanların üstüne rastgele ateş açılmakta, mevcut hastanelere kaldıran yaralıların doğrudan infaz edilmeye yönelik yara aldıkları görülmektedir. Askeri cunta, insani ihtiyaçların karşılanmasına, sağlık merkezlerinin bile hizmet vermesine engel olmaktadır. Yüzlerce şehit, binlerce yaralı. Morglar ve hastaneler cevap veremez durumda. Şehitlerin yaraları ölümcül, açılan ateş öldürmeye yönelik. Demokrasi için savaşan Mısır halkı herşeye rağmen askeri cuntaya karşı ayakta, dimdik. Çünkü onlar inanıyor. Adeviye meydanını silah zoruyla susturmaya çalışanlar ise fikirlere kurşun işlemediğinden bihaberler. Nerede Avrupa Birliği, nerede Amerika, neredesiniz ey özgürlük neferleri? Gözünüzün önünde katliam var, sivillere yöneltilmiş namlular var. Nerede o gür çıkan sesiniz? Srebrenica’da ölen uluslararası vicdanı şimdi toprağa mı gömüyorsunuz? Nerede İslam Devletleri? Nerede Suudi Arabistan, nerede Emirlikler, Fas, Pakistan, Endonezya... Neden sağırsınız müslüman kardeşlerinizin şehadet çığlıklarına, neden gözleriniz görmüyor rabbine yürüyen yüzlerce şehidi. Siz de mi dinini dünyaya satan o gafillerden oldunuz? Milli Türk Talebe Birliği susmayacak. Bu katliama sessiz kalmayacak. Ey Müslümanlar, birleşin ve sesinizi yükseltin. Demokrasi uğruna katledilen bu şehitlerin ruhlarını huzura kavuşturun. O güzel insanlar şiddetle değil, fikirleriyle ve sesleriyle dik durdular. Dik durun. Unutmayın! Hz. Musa asasıyla denizi yardığında sadece Firavun değil, ona alkış tutanlar da boğulmuştu.”

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2013 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inan 2013-08-15 22:40:06

inşallah ümmeti muhhamed bu acıyı farkeder ve yeniden ayağa kalkar