MISIR'DAKİ VAHŞETİN SERGİSİ, ERZURUM'DA AÇILDI

Erzurum Yakutiye Kent Meydanında Mısır'da katliama ve zulme uğrayan Müslümanların resimlerinin bulunduğu sergi açıldı.

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:38
MISIR'DAKİ VAHŞETİN SERGİSİ, ERZURUM'DA AÇILDI
Yakutiye Kent Meydanı önünde bugün öğle saatlerinde açılan sergi vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Sergiyi izlemeye gelen yedinden yetmişe vatandaşlar 'R4BİA' işareti yaparak Mısır'a selam gönderdiler. Serginin açılmasından gayet mutlu olduğunu belirten vatandaşlar, " Mısır için böyle sergilerin açılması çok güzel. Orada bulunan kardeşlerimize her zaman destek olalım inşallah böyle sergilerin devamı da gelir" dediler.

Serginin organizasyon sorumlusu Yakup Koçak, ise “Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek fotoğraf sergisi hazırladık. Mısır' da yaşanan zulmü kınamak için, müslüman kardeşlerimizin yanında olmak için dua ediyoruz. Bugün ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazından sonra hep birlikte dua edeceğiz. Bu akşam da buradayız. Yarın Cuma namazı çıkışında Mustafa Armağan Hocamız ile toplu bir dua yapacağız. Erzurum Mısır'ın yanında ve bunu Türkiye’ye duyurmak için buradayız. Sabaha kadar da burada olacağız. Tüm Erzurum halkını bekliyoruz" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.08.2013 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.