MHP’li Yazıcı sert çıktı; Kim olursa olsun haindir!

MHP’li Yazıcı, pandemi sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

admin
admin
12 Eylül 2020 Cumartesi 09:25
MHP’li Yazıcı sert çıktı; Kim olursa olsun haindir!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, “Pandemi sürecinde sorunlu ve buhranlı dönemi dünyevi menfaatlere devşirme ile, parasına para, makamına makam, servetine servet, mülküne mülk katma fırsatçılığı, yolsuzluğu, hırsızlığı, karaborsacılığı, tefeciliği ile Türk Milletinin istiklal ve istikbalini karartmaya çalışan kim olursa olsun hangi zihniyet ve inançtan olursa olsun haindir.” dedi.

MHP’li Yazıcı, pandemi sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Pandemi sürecini fırsata çevirenlerin ihanete ortak olduğunu kaydeden Yazıcı, “Son yıllarda, ülkemize karşı yapılan uluslararası ekonomik ve siyasi şantaj ve müdahalelere karşı yöneticilerimiz ve milletimiz cevap vermeye çalışırken, bu olağan üstü koşulları ve pandemi dönemini fırsata çevirmeye çalışan servet ve mülk budalası aşırı fiyat ve zam uygulayıcıları bu ihanete ortaksınız yazın bir kenara!” diye konuştu.

FAHRİ ESNAF DENETÇİLERİ ÖNERİSİ

Tez elden fahri trafik denetçileri statüsünde fahri esnaf denetçilerini n oluşturulması gerektiğin ifade eden Ahmet Gökhan Yazıcı, gönüllü tüketicilerden oluşturulacak ekibin fahiş piyasa dengesizliğini ve üretim kalitesizliği kontrolünü yapmalı rezaletleri ve ihanetleri ifşa etmeleri gerektiğini kaydetti.

“Korona salgını ile alakalı anlaşılan o ki aşı veya ilaç bulunamadığı müddetçe sürü bağışıklığı sistemi ile salgın asgari zarar ile kontrol altına alınmasından, tedavi bulununcaya kadar da zaman kazanmaktan başka çare yoktur.” diyen MHP’li Yazıcı, şunları kaydetti: “Bu süreçte oto kontrolü sağlaması gereken vatandaş olup, sosyal ve fiziki mesafeye, hijyen ve maske kurallarına uymakla mükelleftir. Devlet ise, kontrol ve denetlemeyi önceden haber vererek değil, habersizce, gerekirse tebdili kıyafetle, caydırıcı cezai müeyyideler uygulanmalıdır.”

OKULLARI KAPATMAK ÇÖZÜM DEĞİL

Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya kaldığı her nevi problemi orta ve uzun vadede çözecek olanın eğitim olduğunun altını çizen Yazıcı, aydınlık yarınların sorumlu belirleyicileri çocuklar ve gençler olduğunu, onları da zorlu ve sıkıntılı bir gelecek beklediğine vurgu yaptı. Yazıcı, “Okulları kapatmakla belki kısa vadede salgın trendi kontrol altına alınsa da, okulların dışında bir çok kurum ve müessesenin açık olması, yeterince kontrol edilmemesi, bilinçsizce sosyal yaşamın devam etmesi vb sebeplerle çözüm olmamış ve sıkıntı artarak devam etmektedir. Bu sebeple 2020-2021 eğitim öğretim dönemi, çift kademeli öğretime geçilerek, sınıf öğrenci sayılarını çift kademeye yayarak, sosyal-fiziksel mesafe kontrolü ve maske, temizlik disiplini ile bütün eğitim kurumları yüz yüze eğitime geçmesi, aileler ve üniversite öğrencilerine uzaktan veya yüz yüze eğitim tercihi verilerek, eğitim sürecinin devamlılığının sağlanması istikbali, istiklali, sosyal ve ekonomik bir zaruriyedir.” ifadelerini kullandı.

KİM OLURSA OLSUN HAİNDİR!

MHP’li Ahmet Gökhan Yazıcı sözlerini şöyle tamamladı: “Velhasıl, ülkemizin ve milletimizin gerek dahili gerekse harici, bir nevi yaşadığımız çağın yeni yedi düveline karşı mücadele içerisinde olduğu bu dönemi, suistimal ve istismar ile, günübirlik heva ve hevesler ile, sunni gündemlerle, şahsi ve siyasi menfaat çekişmeleri ile, sorunlu ve buhranlı dönemi dünyevi menfaatlere devşirme ile, parasına para, makamına makam, servetine servet, mülküne mülk katma fırsatçılığı, yolsuzluğu, hırsızlığı, karaborsacılığı, tefeciliği ile mazlum ve mahsun milletlerin umudu, son Türk devletinin ve milletinin istiklal ve istikbalini karartmaya çalışan kim olursa olsun hangi zihniyet ve inançtan olursa olsun haindir. Hain muamelesi görmesi, devlette ve millette devamlılığın gereğidir! Vesselam.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.