MHP’li Yazıcı fırsatçılara sert çıktı: El insaf, minel vicdan

Yazıcı, “Millet can derdinde, fırsatçılar para derdinde, el insaf minel vicdan lütfen!” dedi.

admin
admin
26 Mart 2020 Perşembe 08:19
MHP’li Yazıcı fırsatçılara sert çıktı: El insaf, minel vicdan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, milletin ‘evde kal’ çağrılarına kulak verirken, fırsatçıların yine işbaşında olarak zam üstüne zam yapmasına sert tepki gösterdi.

Yazıcı, “Millet can derdinde, fırsatçılar para derdinde, el insaf minel vicdan lütfen!” dedi.

Korona virüs sebebiyle toplumun #evdekal çağrılarına uyarak evde kaldığına dikkat çeken MHP’li Yazıcı, “Haliyle temel tüketim ürünlerinde, sebze ve meyve ihtiyaçlarında tüketim fazlalığını fırsat bilen fırsatçılar, perakende üretici ve pazarcılar zam üstüne zam yapıyor. Üretimde, üreticiye en fazla maliyet yükü getiren enerji ve petrol fiyatları düşmesine rağmen bizim mübarekler habire zamdır yapıyor. Biri de çıkıp demiyor ki, gel kardeşim bu ne lahana bu ne perhiz, hesap soran da yok bu vicdansız ve fırsatçılardan.” ifadelerini kullandı.

Bu süreçte yapılması gerekeni de açıklayan Ahmet Gökhan Yazıcı, şunları kaydetti: “Süratle serbest piyasa ve rekabet kurumu devreye girip, üretim maliyetleri tek tek çıkarılıp, fiyat artışlarının bu kurum tarafından yapılması, kamuoyuna açıklanması, bu fiyatlar üzerinden satış yapan firmalar aleni ifşa edilmesi lazım. Halkta bu fırsatçılara ürünlerini almayarak hadlerini bildirmesi lazım.! Üretici ve satıcıları bu hususta vicdanlı olmaya, Milletimizi duyarlı olmaya, yetkili kurumları da göreve davet ediyoruz.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.