Memleketimize Dünyanın En Hızlı İnterneti

Dünyanın en hızlı interneti fiber internet, Türk Telekom altyapısıyla ülkemizde.

04 Nisan 2013 Perşembe 16:00
Memleketimize Dünyanın En Hızlı İnterneti

Dünyanın en hızlı interneti fiber internet, Türk Telekom altyapısı ile ülkemizde. Ülkemizde Dünyanın çevresinden 4 kat daha uzunlukta kurduğumuz dev fiber altyapının ülkemizde ulaşmadığı sokak, mahalle kalmayacak. 

Fiber internetle en son haberler, filmler, diziler hiç takılmadan izlensin; uzaktaki sevenler yanınıza hiç beklemeden, kesintisiz gelebilsin diye ülkemizde fiber internet altyapısı kurduk. Bundan sonra Türk Telekom fiber optik altyapısını kullanan İnternet Servis Sağlayıcıların sunduğu fiber internet hizmeti ile 6 dakikada DVD, 58 saniyede 300 resim, 4 saniyede ortalama 50 dosya indirebilecek, akıllı evinizde çok akıllı ve çok hızlı bir iletişim ağı kurabileceksiniz.

Türk Telekom fiber altyapı detayları için tıklayınız.

www.facebook.com/TurkTelekom
https://twitter.com/Turk_Telekom

"Türk Telekomünikasyon A.Ş. kurduğu fiber internet altyapısını talep eden internet servis sağlayıcıların hizmetine; internet servis sağlayıcılar da bu hizmeti kendi abonelerine sunmaktadırlar.  Abonelerden kaynaklanan hız kısıtlamaları, sunucuların veya bilgisayarın performansı, hatların yoğunluğu gibi etkenler hizmetin hızını ve kesintisizlik durumunu etkileyebilir. Arthur D Little&Exane BNP Paribas’ın Mart 2011 tarihinde yayınlanan “Superfast Broadband: Catch up if you can” isimli raporunda farklı teknolojiler kıyaslanmış ve sonucunda  fiber internetin en hızlı internet olduğu tespitine yer verilmiştir."

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2013 16:48
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTürk TelekomIlan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.