KURUM MÜDÜRLERİNDEN ETSO’YA ZİYARET

Erzurum’daki bazı kurumların bölge ve il müdürleri Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

28 Şubat 2014 Cuma 11:08
KURUM MÜDÜRLERİNDEN ETSO’YA ZİYARET
Vakıfbank Erzurum Bölge Müdürü Ertuğrul Çoban, Karayolları 12. Bölge Müdürü Turgut Aydın, Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, Telekom İl Müdürü Erkan Erdoğmuş ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın makamında ziyaret ettikleri ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik’le bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücelik, ilin problemlerinin çözümünde istişarenin önemine dikkat çekerek, kurumlar arası diyaloğun bu anlamda her zaman sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Yücelik, “Üstlendiği misyonu ve sahip olduğu üye sayısıyla şehrimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan odamız, şimdiye kadar ilimizdeki kamu kurumlarıyla kurmuş olduğu iyi ilişkiler ve işbirliklerini, şehrimizin ve insanımızın menfaati için sürdürmeye ve geliştirmeye devam edecektir” dedi.

Kurum müdürlerinin ETSO’yu ziyaretinde, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal ve Yönetim Kurulu üyesi Zeki Adil de hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 11:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumETSOLütfü Yücelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.