KAYMAKAM KARAKUŞ, ER-VAK’I ZİYARET ETTİ

Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Erzurum Kalkınma Vakfı’nı (ER-VAK) ziyaret etti.

06 Aralık 2014 Cumartesi 14:42
KAYMAKAM KARAKUŞ, ER-VAK’I ZİYARET ETTİ
Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş’un ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını belirterek teşekkür etti. Ziyarette Erzurum’un ekonomik, sosyal sorunları ve aşıklık kültürü konuşuldu. Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Aşık Reyhani’ nin eserlerinin bir divan haline getirilerek koruma altına alınmasını ve Aşık Reyhani Müzesi’nin yapılması gerektiğini ifade etti. Konuyla ilgili konuşan Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, “Büyüklerimizin eserlerini korumak ve gelecek nesillerle buluşturmak bizlerin için son derecek önemlidir” dedi.

Şems-i Tebrizi’nin Erzurum’da 10 yıl kalarak Müderrislik yaptığının bilinmediğini belirten Erzurum Kalkınma Vakfı Başkan Yardımcısı Abdurrahman Zeynel, “Şems-i Tebrizi’nin Erzurum’da bulunmuş olması Erzurum için son derece önemli” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.