KAVUŞTURAN'DA ÖĞRENCİLER ÜŞÜMEYECEK

Geçtiğimiz aylarda açılışını Kaymakam Cihangir Güler’in yapmış olduğu Pasinler Turizm ve Yaylacılığı Geliştirme Derneği, kısa bir süre öncesinde açılmasına rağmen ilçede faaliyet göstermeye başladı.

23 Aralık 2012 Pazar 16:43
KAVUŞTURAN'DA ÖĞRENCİLER ÜŞÜMEYECEK
Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Kavuşturan Köyü İlköğretim Okulu’ndaki öğrenciler soğuk havalarda üşümesinler diye Pasinler Turizm ve Yaylacılığı Geliştirme Derneği üyeleri atkı, bere ve eldiven dağıttılar. Atkı, bere ve eldivenlerini alan çocuklar dağıtımı yapan abilere teşekkür ettiler.

Pasinler Turizm ve Yaylacılığı Geliştirme Derneği Başkanı Ünsal Kırmacı, "Kurmuş olduğumuz derneğin ilçede sadece turizm alanında değil, imkanlar dahilinde eğitim gören çocuklarımız içinde elimizden geldiğince yardımlarda bulunacağız. Derneğimiz ilçede büyük bir yol katedecek. Bugün imkanlar dahilimizde Kavuşturan Köyü İlköğretim öğrencilerine atkı, bere ve eldiven dağıttık. Derneklerinin ilerleyen günlerde öğrencilere yönelik ilçede bulunan tarihi ve turistik yerlere geziler de düzenleyeceğiz" dedi.

Kavuşturan Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Şener ise, dernek üyelerinin okul öğrencilerine soğukların iyice arttığı bu günlerde yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 23.12.2012 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.