KARABÖRK’DEN ERZURUM BAROSUNA ZİYARET

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu’nu makamında ziyaret etti.

17 Nisan 2014 Perşembe 09:51
KARABÖRK’DEN ERZURUM BAROSUNA ZİYARET
Baro Hzimet Binasında Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, Başkan Yardımcısı Mesut Öner, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelebi’nin de bulunduğu görüşmede Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum’un huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla polisin 24 saat sokakta olduğunu ve vatandaşa güvenini hissettirmek olduğunu ifade etti.

Müdür Karabörk, devletin gücünü, otoritesini ve kanun hakimiyetinin ortaya koymalarının yanında devletin sevgisini ve şefkatini vatandaşa yansıtmaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, ‘Sokaklarda meydana gelen asayiş olaylarının önlenebilmesi ve olayların faillerinin kısa sürede yakalanabilmesi için sokakta polisimizin sayısını artırdık. Tüm olaylara tarafsız ve objektif bir polislik anlayışı ile bakıyoruz. Halkımızı kucaklayarak huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ise, Müdür Karabörk’ün ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Bu güne kadar emniyet teşkilatının Erzurum’a huzuru ve güveni için çok önemli çalışmalar yaptığını ve yeni dönemde bunun daha da gelişeceğine inandıklarını belirtti.

Başkan Terzioğlu, ’Erzurum Emniyeti ve Erzurum Barosu arasındaki uyumlu çalışmanın sizinle daha da ivme kazanacağına inanıyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2014 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.