JANDARMA GENEL KOMUTANI ERZURUM'DA

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi Erzurum Valiliğini ziyaret etti.

25 Ağustos 2015 Salı 08:19
JANDARMA GENEL KOMUTANI ERZURUM'DA
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi Erzurum Valiliğini ziyaret etti. 

Son Askeri Şura(YAŞ) kararları ile Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanan, Orgeneral Galip Mendi, bölgedeki jandarma birliklerine denetleme ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a geldi.

Kentteki İlk ziyaretini Erzurum Valiliğine yapan Orgeneral Mendi'yi valiliğe gelişinde Vali Dr. Ahmet Altıparmak karşıladı.

Kabulde valilik şeref defterini imzalayan Orgeneral Mendi, Vali Altıparmak'a yeni göreve atanmaların ardından ikinci ziyareti Erzurum'a yaptığını belirterek, bir dizi denetleme ve incelemelerde bulunmak için burada olduklarını söyledi. Vali Altıparmak'ta Orgeneral Mendi'yi Erzurum'da görmekten mutlu olduklarını belirterek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaretine, 9.Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik'te katıldılar.

Editör

Son Güncelleme: 25.08.2015 08:20
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGalip Paşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.