İSTANBUL ERZURUMLULAR VAKFI’NDA ‘SEVEN’ DÖNEMİ

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

17 Şubat 2014 Pazartesi 17:51
İSTANBUL ERZURUMLULAR VAKFI’NDA ‘SEVEN’ DÖNEMİ
Vakıf merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa Mehmet Sabri Seven getirildi. 3 yıldır vakıf başkanlığını yürüten A. Hadi Atalar, yaptığı konuşmada; gurur ve onurla yürüttüğü başkanlık görevini layıkıyla yapacak bir isme teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

3 yıllık faaliyet raporunun okumasının ardından oylamaya geçildi. Mehmet Sabri Seven başkanlığındaki yönetim kurulu vakıf üyelerinin oy birliğiyle göreve getirildi.

Mehmet Sabri Seven’in başkanlığa getirildiği vakıfta yönetim kurulu üyeleri ise şöyle oluştu; 1. Başkan Yardımcısı Mücahit Güngör, 2. Başkan Yardımcısı; Hüryaşar Ziyaettin Sezer, Yönetim kurulu Üyeleri, Aydın Polat, Bilge Seval Alakuştekin, Nazmi Alyanak, Sadi Erok, Muhlis Koçal, Hasan Şengel, Birol Yerkaya, Erdinç Okanlı, Erdoğan Çalıkuşu, Neslihan Arzu Keteci, Taner Ertuğrul ve İbrahim Hakkı Bilaloğlu.

Editör

Son Güncelleme: 17.02.2014 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir SABUNCUOĞLU 2014-02-18 10:05:47

istanbul erzurumlular kültür ve dayanışma vakfı başkanlığına seçilen mehmet sabri seven ve başkan yardımcısı mücahit güngöre, yönetim kurulunun değerli üyelerine başarılar dilerim.