İŞKUR GENEL MÜDÜRÜ YAZICI’DAN VALİ ALTIPARMAK’A ZİYARET

Bazı ziyaret ve programlara katılmak üzere Erzurum’a gelen İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

07 Şubat 2014 Cuma 14:46
İŞKUR GENEL MÜDÜRÜ YAZICI’DAN VALİ ALTIPARMAK’A ZİYARET
Destek Hizmetleri Daire Başkanı Abdullah Gökçeli ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen’in de hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Altıparmak Genel Müdür Yazıcı’nın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı ise istihdama büyük önem verdiklerini ifade ederek Erzurum’da bulundukları süre içerisinde en fazla istihdam sağlayan iş yerleri ve iş adamlarıyla görüşeceklerini belirtti.
Vali Altıparmak ile makamında bir süre görüşen Genel Müdür Yazıcı ve beraberindekiler ziyaretin ardından Erzurum programlarını sürdürmek üzere Valilikten ayrıldılar.

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.