İLK DERS TABYALARDA YAPILSIN

ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, Kalkınmasını ve gelişmesini sağlamış Hür ve Bağımsız bir ülke olmanın yegâne yolunun eğitimden geçtiğini söyledi.

14 Eylül 2013 Cumartesi 13:59
İLK DERS TABYALARDA YAPILSIN
Güzel, yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılında il dersin tabyalarda yapılmasını teklif etti. 

Geleceğe ümitle bakabilmenin Fikri hür, İrfanı hür, Vicdanı hür nesillerin yetiştirilmesi ile mümkün olabileceğini anlatan Güzel, “Bilindiği üzere ülkemiz, genç nüfusunun çokluğu ile avantajlı bir konumdadır. Bu olumlu tablonun ülke ve insanlık menfaatlerine yansıması, eğitim ve öğretime verilen önemle sağlanabilir. Bilindiği gibi şehrimiz yakın zamana kadar eğitim ve öğretimdeki başarı sıralamasında çok alt basamaklarda bulunmaktaydı. Sorumluluk mevkiinde olanların durumu fark etmeleri ve zamanında tedbir almalarıyla birlikte, şehrimizdeki başarı grafiği süratle yükselmiş ve memnuniyet verici bir noktaya gelmiştir" diye konuştu.

Erzurum’da yaşanan eğitim ve öğretimdeki başarının daha üst sıralara taşınmasını arzu ederken, bu yoldaki en büyük sorumluluğun; yöneticilere, öğretmenlere ve öğrenci velilerine düştüğünü hatırlatan ER-VAK Başkanı Güzel, yeni eğitim ve öğretim yılında ilk dersin tabyalarda yapılması düşüncelerini yenileyerek, tüm öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Editör

Son Güncelleme: 14.09.2013 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen 2013-09-23 20:02:53

bugün tabyalarda yapıldı cuma gününe kadar 4000 öğrenciye ulaşacak sayı...herkesi bekleriz...

Avatar
mesafir 2013-09-14 23:38:01

tebrikler yerinde bir öneri...