“HEPİMİZİN ORTAK BAŞARISI”

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Anadolu’nun En Etkili İş İnsanları” listesinde 43’üncü sırada yer aldı. Yücelik, listeye Doğu Anadolu Bölgesi’nden giren tek isim oldu.

01 Nisan 2014 Salı 08:43
“HEPİMİZİN ORTAK BAŞARISI”
Anadolu’nun en etkin 50 işadamını belirlemek amacıyla her yıl gerçekleştirilen araştırma sonuçları açıklandı. Ekonomist Dergisi tarafından yapılan araştırmada Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, bu yıl listenin 43’üncü  sırasında yer aldı.  
21 yıl önce Aşkale’den yola çıkarken; böylesi büyük bir aileye sahip olabileceklerini çoğu kimsenin tahmin bile edemediğini hatırlatan Yücelik, “Şahsımda ifade edilen bu başarı hepimizin ortak eseridir. Ortağından çalışanına, yönetim kurulundan bölge insanına bunu paylaşıyoruz. Aşkale Çimento’nun geldiği nokta bizler için en büyük mutluluk, en büyük gurur kaynağıdır. İşin en başında sermayemizle birlikte yüreğimizi ortaya koyarken bir takım tereddütler ve çekinceler  taşımıyor değildik. Ama ne olursa olsun umudumuzu asla kaybetmedik. Şimdi sahip olduğumuz kıymetler, geldiğimiz nokta, yakaladığımız başarılar ve hepimizin değer kattığı “Aşkale Çimento” markası, emeklerimizin en güzel karşılığıdır sanırım.” dedi.
“BİRLİKTE KAZANALIM İSTEDİK”
1993 yılında bu güzel oluşum ve girişimin içinde olurken; bölge insanının sosyal ve ekonomik anlamda  aydınlık dolu yarınlar yaşamasını asıl gaye edindiklerini vurgulayan Lütfü Yücelik, “ O günlerde istedik ki; bizlerle beraber olan mesai arkadaşlarımız huzur, esenlik ve sağlık içinde bir ömür sürdürsün, yaşam kaliteleri her gün biraz daha artsın. Arzu ettik ki;sahip olduğumuz imkanlar çoğaldıkça çalışma arkadaşlarımızda kazansın, onlarda mutlu olsun.  O gün dedik ki; hem yol arkadaşlarımıza, hem bölgemize hem de ülkemize katkı yapmanın onurunu hep beraber yaşayalım.” şeklinde konuştu.       
“DOĞAL HAYAT VE ÇEVRE VAZGEÇİLMEZİMİZ”
Kolektif çalışma ruhunu yüreklerinden asla eksik etmediklerini söyleyen Yücelik, “Çimento sektöründe; Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane ve Erzincan fabrikalarımızla gücümüze güç katıyoruz. Erzurum’da bulunan hazır beton tesisimiz Ağrı, Aşkale, Giresun, Beşikdüzü, Trabzon ve Rize tesislerinin öncüsü oldu. Erzincan’da bulunan imalat fabrikası ve Tercan’da bulunan kırma, eleme tesisimiz  bir çok ihtiyacımızı karşılamaktadır. Ayakta durmak ve rekabet edebilmek için yatırımlarımıza, büyümemize devam edeceğiz.  Bunları yaparken; doğal hayatın bozulmaması ve çevreye yönelik hassasiyetlerimizi her şeyin önünde tutmaktayız.” dedi.
“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HASSASİYETİ”
Aşkale Çimento olarak; iş sağlığı ve güvenliğinde, sadece kuralcılıktan ibaret bir yaklaşımdan ziyade, iyileştirici ve önleyici bir anlayışıesas aldıklarını belirten Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “ Çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği bizim için önemli. İş sağlığı ve güvenliği konusunda hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları fazlasıyla yerine getirmeliyiz.” dedi.
Başkan Yücelik, kendilerine destek olanları mahcup etmediklerini dile getirerek şöyle konuştu, “ ERÇİMSAN Holding’in şu anki duruşu, yaptığımız onurlu ve gururlu mücadelenin en güzel ifadesidir.  İnşallah hep birlikte daha güzel ve güçlü yarınlara beraber yürümeye devam edeceğiz.” 

Editör

Son Güncelleme: 01.04.2014 08:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumETSOLütfü Yücelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.