HARLEM DANSI 8 FUTBOLCUNUN BAŞINI YAKTI

Çaykur Rizespor A.Ş’nin A2 Takımı oyuncuları yaptıkları Harlem Shake dansını cep telefonu ile çekip sosyal paylaşım sitelerinde paylaşınca takımlarından uzaklaştırıldılar.

12 Nisan 2013 Cuma 09:36
HARLEM DANSI 8 FUTBOLCUNUN BAŞINI YAKTI
Erzurum deplasmanından dönecekleri gece otelde kaldıkları odada Harlem Shake dansı yapan futbolcular kendilerini cep telefonu ile görüntüleyerek bu görüntüyü internet üzerinde paylaştılar. Görüntünün kulüp yetkilileri tarafından da izlenilmesi üzerine görüntüye giren; Samet, Mesut, Burak, Yusuf, İsmail, Can, Onur ve Caner takımdan uzaklaştırılarak cezalandırıldılar.

Çaykur Rizespor’un alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Kasap konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 8 futbolcu ile ilgili kararın Cumartesi günü kesinleşeceğini bildirdi. 

Çaykur Rizespor A2 takımı görüntülerin çekildiği, Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2013 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.