Hakkari’de alçak saldırı: Askerin eşi ve bebeği öldü

Hakkari Yüksekova'da PKK'nın yola tuzakladığı EYP'nin patlaması sonucu bir askerin eşi yaşamını yitirdi, ağır yaralanan 11 aylık bebeği ise kurtarılamadı.

admin
admin
01 Ağustos 2018 Çarşamba 08:45
Hakkari’de alçak saldırı: Askerin eşi ve bebeği öldü

Bölücü terör örgütü PKK, hain saldırılarına devam ediyor.

ASKER EŞİ HAYATINI KAYBETTİ, BEBEĞİ AĞIR YARALI

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada “31 Temmuz 2018 günü ilimiz Yüksekova ilçesi Büyükçiftlik beldesi Susat Deresi mevkiinde askeri personel eşinin kullanmış olduğu sivil aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yola tuzaklanmış EYP’nin (El Yapımı Patlayıcı) infilak etmesi sonucu, askeri personelin eşi olay yerinde yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği ise ağır yaralanmıştır. Yaralı bebeğin tedavisi sevk edildiği Yüksekova Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

BEBEK KURTARILAMADI

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada ağır yaralandığı belirtilen 11 aylık bebek Mustafa Bedirhan Karakaya ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÖREN DÜZENLENECEK

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda bugün şehit anne Nurcan Karakaya ve bebeği için tören düzenlenecek.

Törenin ardından cenazeler Sivas’a uğurlanacak.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.