'FIRFIRİK ALBÜMÜ' YOLDA

Muzaffer Taşyürek'in başkan yardımcılığına getirilmesinden sonra kültür hizmeti atağına geçen Palandöken Belediyesi, ''Fırfırik albümü'' ile yeni bir faaliyete de imza atmaya hazırlanıyor..

03 Temmuz 2013 Çarşamba 12:04
'FIRFIRİK ALBÜMÜ' YOLDA
Fırfırik Dergisi sahibi Vedat Refayeli, 10'ncu yılında Fırfırik Mizah Dergisi'nde yayınlanan esprilerden oluşan bir albüm için Palandöken Belediyesi'nin olumlu cevap verdiğini açıkladı. 100'ün üzerinde esprinin yeralacağı albümün gelecek kuşaklara da aktarılmasının sağlanacağını belirten Refayeli, bu sayede 'Türkiye'nin en uzun soluklu şehir mizah dergisi Fırfırik'in, böylelikle ölümsüzleşeceğine de vurgu yaptı.

Vedat Refayeli, dergide yeralan köşe yazarları ve aralarında belediye başkanlarının da olduğu siyasilerin de bulduğu esprilerin, 'ortaya karışık' ana başlığıyla sunulacağını açıkladı. Kuşe kağıda basılacak olan albüm için Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a teşekkür eden Refayeli, ''Şu ana kadar 360 sayı çıkan Fırfırik'in bütün sayıları elimizde mevcut değil. O yüzden biz de hiç olmazsa elimizde bulunanların bir kısmında yayınlanan hiit esprileri bir yerde toplamayı hedefledik. Bu albüm sayesinde Fırfırik hem ölümsüzleşecek hem de bu sayede Fırfırik yaşatılacak'' dedi.

Refayeli ayrıca, Ramazan sonrasında Fırfırik'in kaldığı yerden yayınına devam edeceğini de bildirdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.07.2013 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.