FEDERASYON BAŞKANI CEYLAN, ÇAKIR AİLESİNİ UNUTMADI

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu geçtiğimiz sezon müsabaka sırasında geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Ilıca Atlıpor Başkanı ve sporcusu Emrullah Yiğit’e unutmadı.

admin
admin
16 Ağustos 2016 Salı 14:47
FEDERASYON BAŞKANI CEYLAN, ÇAKIR AİLESİNİ UNUTMADI
Geçtiğimiz sezon müsabaka sırasında geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybeden Ilıca Atlı Spor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda sporcusu olan Emrullah Yiğit Çakır'ın ailesine maddi ve manevi desteklerini sürdüren Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Dr. Alpaslan Ceylan, aileye destek için yardım hesabı açtırdı.
Başkan Prof. Dr. Ceylan, Emrullah Yiğit Çakır’ın eşi Meryem Çakır'ın adına açılan hesaba 20 bin TL katkıda bulundu.
Erzurum’un cirit branşında güzide sporcularından biri olan Emrullah Yiğit Çakır'ı kaybetmenin tüm camiada büyük bir üzüntü yaşattığını belirten Prof. Dr. Ceylan, “Umarım ata sporlarımız arasında ki hiç bir sporda böyle bir üzücü olayla artık karşılaşmayız. Çünkü bu acı kayıplar bizleri derinden etkiliyor” diyerek camiaya ve ailesine tekrardan baş sağlığı diledi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.