ETÜ İİBF’DE ORYANTASYON EĞİTİMİ

ETÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Akademik ve Sosyal Oryantasyon Eğitimi” kapsamında “Türkiye’de Muhasebecilik Mesleği” konulu eğitim programı düzenlendi.

13 Aralık 2013 Cuma 11:20
ETÜ İİBF’DE ORYANTASYON EĞİTİMİ
Merkezi Derslikler konferans salonunda gerçekleşen programa konuşmacı olarak TÜRMOB Erzurum İl Başkan Yardımcısı Mehmet İlhan Işıklı katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, İktisat Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serap Bedir, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Ögretir, Sosyal Bilimler Enstitü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Kaya ve çok sayıda öğrencinin dinleyici olarak katıldığı programda TÜRMOB Başkan yardımcısı Mehmet İlhan Işıklı, İİBF öğrencilerine Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik mesleğiyle ilgili bilgiler vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program sonunda Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Işıklı’ya programa katılımından ve sunumundan dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 13.12.2013 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.