ETÜ'de Uluslararası Gençlik Merkezi kuruluyor

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Sivil Toplum Destekleme Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Uluslararası Gençlik Merkezi kurulma çalışmasına başlandı.

admin
admin
30 Aralık 2019 Pazartesi 22:40
ETÜ'de Uluslararası Gençlik Merkezi kuruluyor

ETÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, imzalanan iş birliği protokolü kapsamında üniversitede Uluslararası Gençlik Merkezi kurulum çalışması yapıldı.

ETÜ'lü öğrencilerin uluslararası faaliyetlere aktif katılımlarının arttırılması amacıyla kurulacak merkez aracılığıyla aynı zamanda gençlerin yurt dışı hareketlilik çalışmaları ve gönüllülük faaliyetlerine de dahil edilmesi hedefleniyor.

Kurulacak merkezde kapasite geliştirme eğitimleri, sosyal girişimcilik eğitim ve uygulama çalışmaları, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası proje çalışmaları düzenlenecek.

Öte yandan imzalanan protokol kapsamında bir süre önce ETÜ'de "Gençlik çalışmaları ve Avrupa Fırsatları" konferansına katılan öğrenciler arasında, kısa dönem gönüllülük faaliyeti için Avrupa’ya gönderileceklerin belirlenmesi için çekilen online kura sonucunda Rümeysa Demirci (asıl) ile Mehmet Nur Şeker (yedek) isminin çıktığı kaydedildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.