ETSO’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, dün Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen faciada hayatını kaybeden 205 işçinin derin acısını yaşadıklarını söyledi.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 17:58
ETSO’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
“Türk Milleti’nin başı sağolsun, büyük bir acı yaşıyoruz” diyen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik şunları söyledi; “Olayın yaşandığı andan itibaren yüreklerimiz hep orada bulunan işçi kardeşlerimiz için attı. Ancak maalesef ülkemizi yasa boğan o kötü haberle, 200’den fazla insanımızın hayatını kaybettiğini öğrendik. Tek duamız; bu sayının daha fazla artmaması. Üyelerimiz, meclisimiz ve yönetim kurulumuz adına, faciada hayatını kaybeden maden işçilerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Ölen işçilere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı işçi kardeşlerimize de Allah’tan acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun”

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2014 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.