ETSO’DA, “ÖN MUHASEBE” EĞİTİMİ

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından verilen, “Ön Muhasebe Elemanı Yetiştirme Eğitimi” tamamlandı.

08 Nisan 2014 Salı 07:43
ETSO’DA, “ÖN MUHASEBE” EĞİTİMİ
ETSO üyesi firmalara yönelik olarak düzenlenen eğitimlere, 15 kursiyer katıldı. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Figen Kant tarafından verilen 5 günlük eğitimde kursiyerlere, işletme ve muhasebe konularında teorik bilgilerin yanı sıra, uygulamaya yönelik bilgiler de verildi. Eğitimlerin sonunda başarılı kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. Törende konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal, odanın üyelerine yönelik benzer eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, eğitimlerin değişen uygulamalara ayak uydurulmasını kolaylaştırmak açısında büyük önem taşıdığını vurguladı.

ETSO Genel Sekreteri Av. Harun Delibaş ve ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in de katıldığı törende, daha sonra başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2014 07:45
Anahtar Kelimeler:
ErzurumETSOLütfü Yücelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.