ETSO YÖNETİMİ’NDEN, PROF. DR. YAYLALI’YA ZİYARET

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörlüğü görevine ikinci kez atanan Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

26 Aralık 2014 Cuma 16:45
ETSO YÖNETİMİ’NDEN, PROF. DR. YAYLALI’YA ZİYARET
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, Başkan Vekili Şevket Demir, Yönetim Kurulu üyeleri; Zeki Adil, Celalettin Çetinkaya ve Vakur Alemdar ile Genel Sekreter Av. Harun Delibaş’ı makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Prof. Dr. Yaylalı’ya ikinci kez atandığı görevinde başarı dileyen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, Erzurum’un bir eğitim şehri kimliğine sahip olmasında, köklü bir geçmişi olan Atatürk Üniversitesi ile genç ve dinamik kadrosuyla Türkiye’nin başarılı üniversiteleri arasına girmek için çaba gösteren Erzurum Teknik Üniversitesi’nin büyük rolü olduğunu söyledi. ETSO tarafından kurulma çalışmaları devam eden vakıf üniversitesinin de açılmasıyla bunun daha da pekişeceğini vurgulayan Başkan Yücelik, bölgenin ilk özel üniversitesi olma özelliğini taşıyacak ETSO Vakıf Üniversitesi’nin diğer iki devlet üniversitesinin desteğiyle kısa zamanda tercih edilen bir üniversite haline geleceğini söyledi.
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı da, ETÜ’yü, Türkiye'deki üniversiteler arasında iyi bir konuma getirmek amacıyla yapılan çalışmaların takdir edilmesinin, ETÜ ailesi için gurur verici olduğunu belirterek, “ ‘Yarınları Birlikte Şekillendirelim’ sloganıyla çıktığımız bu yolda hedefimiz; bilim insanlarımızın akademik özgürlükleri doyasıya yaşadığı, demokratik, çoğulcu, rekabet edebilen, bilimin ışığında yetişerek yarınları şekillendiren mezunlar üreten bir dünya üniversitesi oluşturmaktır.” diye konuştu.  

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2014 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.