ERZURUM’UN BİR DEMOKRASİ ŞEHİDİ DAHA OLDU

Darbe girişiminde Külliye'ye atılan bombalar nedeniyle yaralanan Erzurumlu Oğuzhan Yaşar, şehit oldu.

admin
admin
04 Ağustos 2016 Perşembe 09:47
ERZURUM’UN BİR DEMOKRASİ ŞEHİDİ DAHA OLDU
Darbe girişiminde Külliye'ye atılan bombalar nedeniyle yaralanan Erzurumlu Oğuzhan Yaşar, şehit oldu.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Külliye'ye atılan bombalar nedeniyle yaralanan Oğuzhan Yaşar, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olanların sayısı 249'a yükseldi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bombalandığı sırada yaralanan Oğuzhan Yaşar, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.
23 yaşındaki Yaşar'ın cenazesinin cuma günü memleketi Erzurum'da toprağa verileceği öğrenildi.

ERDOĞAN’DAN ŞEHİT GENÇ İÇİN TAZİYE ZİYARETİ
Erdoğan, darbecilerin saldırıları sırasında cumhurbaşkanlığı sarayı önünde yaralanan ve dün akşam vefat eden gencin ailesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’daki bombardıman sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önünde şarapnelle beyninden yaralanan ve 3 Ağustos Çarşamba akşamı hayata veda eden Oğuzhan Yaşar’ın (23) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgeye göre Erdoğan, Yaşar’ın vefat haberini alır almaz, merhumun hayata gözlerini kapattığı yer olan Özel TOBB ETÜ Hastanesi’ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Erzurumlu şehidin babası Ahmet, dedesi Asım ve kardeşi Kadir’in de aralarında bulunduğu ailenin acılarını paylaştığı, merhuma Allah’tan rahmet, geride kalanlara da sabır ve metanet dilediği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taziye ziyareti sırasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Abdülhamit Gül ve Öznur Çalık da hastanede hazır bulundu. 

Editör

Son Güncelleme: 04.08.2016 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.