ERZURUMLULARDAN BAŞKAN ALICIK’A HEDİYE

Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

06 Nisan 2013 Cumartesi 19:31
ERZURUMLULARDAN BAŞKAN ALICIK’A HEDİYE
Dernek üyeleri Dernek binasının yenilenmesindeki katkılarından dolayı Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek üzerinde Türkiye haritası ve Başkan Haluk Alıcık’ın portresinden oluşan el dokuması Erzurum Halısını hediye ettiler. 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Nazilli Belediyesinin katkıları ile tadilatı yapılan Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yenilenen dernek binası, Başkan Haluk Alıcık’ın da katıldığı törenle hizmete açılmıştı. Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Akkuş ve Yönetim Kurulu üyeleri derneğe desteklerinden dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür ve şükranlarını, üzerinde kendi portresinin bulunduğu el işi halı hediye ederek sundular. Halıyı çok beğendiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bunun aldığı en özel hediyelerden birisi olduğunu belirterek, "Makam odamın en güzel yerine asacağım. Beni canımdan çok sevdiğim Bayrağım ve Türkiye’m ile yan yana koymuşlar. Böylesi mukaddes varlıklarla aynı karede görünüyor olmak beni hem çok duygulandırdı, hem de çok mutlu etti. İlmek ilmek işlenmiş bu el dokuması halı tablo için hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyor ellerine sağlık diyorum” şeklinde konuştu.

El Halısı tablonun yanında Erzurum’a özgü Oltu taşından yapılmış bir de tespih hediye eden dernek üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Başkanımız Haluk Alıcık, her zaman bizim arkamızda ve yanımızda oldu. Bizler Erzurumlu olarak Nazilli’de Başkanımızın da desteği ile kendi kültürümüzü yaşayabiliyoruz. Egemizin güzel şehri Nazilli’mizde bizler Erzurum kültürünü örf adet ve ananelerini yaşayıp Nazillili olarak yaşamaktan da şeref duyuyoruz. Bu şerefi yaşamımıza destek olan Belediye Başkanımızın, dernek olarak biz de her zaman yanında olacağız. Kendisini her daim destekleyeceğiz" ifadelerini kullandılar.

Editör

Son Güncelleme: 06.04.2013 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.