ERZURUM’DA 5 KİŞİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENDİ

Erzurum’un Tekman ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından 5 kişi zehirlendi. Zehirlenen 5 kişi, durumlarının ağır olması nedeniyle hava ve kara ambulansıyla Erzurum’a getirildi.

16 Aralık 2013 Pazartesi 14:16
ERZURUM’DA 5 KİŞİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENDİ
Edinilen bilgiye göre, Tekman ilçesinin Göloğlan köyünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda sobadan sızan karbonmonoksit gazından Sebanur Ulgi, İlknur Ulgi, Öznur Ulgi, Arzu İbay ve Cansu İbay zehirlendi. Zehirlenen 5 kişi çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tekman Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından zehirlenen 5 kişi, durumlarının ağır olması sebebiyle hava ve kara ambulansıyla Erzurum il merkezinde bulunan Yakutiye Araştırma Hastanesi ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Editör

Son Güncelleme: 16.12.2013 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.