Erzurum’a vefa, vatana ve millete vefadır!

MHP’li Yazıcı bilet fiyatları ve havalimanına isim önerileriyle ilgili konuştu.

admin
admin
01 Aralık 2019 Pazar 10:12
Erzurum’a vefa, vatana ve millete vefadır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, “Erzurum’a ve Erzurumlu’ya vefa, vatana ve millete vefadır!” dedi.

Uçak bilet fiyatlarındaki çifte standart ve havalimanına önerilen isim konusunda açıklamalarda bulunan Yazıcı, “Coğrafik ve iklimin ağır koşullarında, demografik sosyal ve ekonomik ağır kıskaç ve koşullarda yaşamak zorunda olan; tarım tipi toplumdan sanayi tipi topluma, temelsiz, dayanaksız ve yeterince hazırlıksız geçişin sancılarını çeken, ekonomisinin, memur ve işçi maaşlarına, üniversite öğrencisi harçlıklarına ve küçük ölçekli kısmi üretim potansiyeline sahip işletmeleri ile geçinmesine rağmen, Her dem vatan diyen, her dem millet, bayrak, ezan diyen, her daim vatanının bölünmezliğinin, milletinin birliğinin, devletinin istikbali ve istiklali bekasının sembolü olmuş Erzurumlu’ya havayolları ücretlendirme çifte standardı örneğinde olduğu gibi gösterilen vefasızlık, basiretsizlik ve sorumsuzluk sahiplerini şiddetle kınıyor.” dedi.

MYK üyesi Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti: “Aslolan Erzurum’a ve Erzurumlu’ya vekalet etmekle görevli ve mevzu bahis vefa ise Erzurumlu’ya gösterilmesi gereken vefayı temsil etmekle mükellef ve sorumlu milletvekillerini, belediye başkanlarını, resmi ve özel kurum müdürleri ve sorumlularını, resmî ve özel sivil toplum kuruluşlarını, odaları, borsaları ve benzeri sivil toplum örgütlerini, iktidarı ve muhalefeti bütün siyasi parti temsilcilerini, bu örnek çifte standart ve kangren haline gelmiş Erzurum’un sosyal ekonomik kültürel, demografik bütün sorun ve sıkıntıları karşısında vefaya, kolektif bir onurlu duruşa, caydırıcı nitelikte bir hak arayışa, velhasıl oturdukları koltuğun, temsil ettikleri makamların, taşıdıkları vicdani misyon ve değerlerin hakkını vermeye ve Erzurumlu’nun yanında saf tutmaya davet ediyoruz! Diğer taraftan Erzurum havalimanı için önerilen isim önerilerinden ziyade , Erzurumlu’nun Milli Mücadelesi ile özdeşleşmiş Erzurum isminin kalmasını murad ve teklif ediyoruz! Vefa ise Erzurum’a yakışır! Vefa da Erzurumlu’nun hakkıdır.”

Editör

Son Güncelleme: 02.12.2019 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.