Erzurum Valisi Okay Memiş'ten Kurban Bayramı mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
20 Temmuz 2021 Salı 06:53
Erzurum Valisi Okay Memiş'ten Kurban Bayramı mesajı

Memiş, mesajında, bayramların milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel yaşandığı müstesna günler olduğunu belirtti.

Bayramların, gelenek ve görenekleri kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan hepimiz için büyük anlamlar taşıdığını bildiren Memiş, bayramların, vefa duygusunun bir göstergesi olmasının yanı sıra sadakatin zenginliğini, tanışmanın, kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlar olduğunu kaydetti.

Memiş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında, tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Yaşlılarımızın, büyüklerimizin her zaman halini hatırını sormalı onları sadece bayram günlerinde değil, her zaman hatırlamalıyız. Küçüklerimize de sevgi ve muhabbetle yaklaşarak, her günümüzde kardeşlik, sevgi ve saygı bağı ile toplum olarak kucaklaşmalıyız. Bu mübarek bayramımızı da özellikle ziyaretleşmelerde, pandemi kuralları çerçevesinde hareket etmemiz hepimiz için bir sorumluluk ve aynı zamanda bir görevdir. Mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm ülkemizde ve güzel ilimiz Erzurum'da, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Editör

Son Güncelleme: 20.07.2021 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.