Erzurum Valiliğinden dolandırıcılara karşı uyarı

Erzurum Valiliği, kurumun ismini kullanarak vatandaşlardan yardım parası topladığı iddia edilen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

admin
admin
03 Kasım 2017 Cuma 07:46
Erzurum Valiliğinden dolandırıcılara karşı uyarı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda, kendisini telefonda vali, vali yardımcısı veya üst düzey kamu görevlisi olarak tanıtıp, çeşitli hayır ve yardım bahaneleriyle, vatandaşlardan ve sivil toplum örgütlerinden para talep edildiğine yönelik ihbarlar alındığı belirtildi.

Son zamanlarda söz konusu dolandırıcılık vakalarının çoğaldığına işaret edilen açıklamada şöyle denildi:

"Vatandaş ve işadamlarımızı telefonla arayıp kendilerini vali, vali yardımcısı, kaymakam veya üst düzey yönetici olarak tanıtan kişilerin yardım taleplerine itibar edilmesin. Hiçbir yönetici telefon açarak kimseden yardım talep etmez ve edemez. Vatandaşlarımız, telefonla kendilerinden valilik, ya da kaymakamlık adına yardım talebinde bulunan kişileri, en yakın polis veya jandarma karakoluna bildirmeleri önemle rica olunur."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValilikUyarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.