ERZURUM VALİLİĞİ YATIRIMLARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kurulduğu Nisan 2014 tarihinden bu yana yaklaşık 700 Milyon TL’nin üzerinde yatırımla, Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı da, başarılı birçok yatırıma imza attı.

13 Kasım 2015 Cuma 10:16
ERZURUM VALİLİĞİ YATIRIMLARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Kurulduğu Nisan 2014 tarihinden bu yana yaklaşık 700 Milyon TL’nin üzerinde yatırımla, Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı da, başarılı birçok yatırıma imza attı. 

Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ilimiz için yapılacak en büyük yatırımlardan biri olan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kampüsü için kolları sıvamış durumda. Yaklaşık 52 dönüm arazi üzerinde inşa edilmesi planlanan Yeni Erzurum Emniyet Müdürlüğü modern mimarinin yanında geleneksel Selçuklu mimarisi motiflerini de taşıma özelliği ile dikkat çekiyor. 14 bloktan oluşan ve 40000 m2 kapalı inşaat alanı bulunan proje peyzajıyla da büyüleyecek. Sosyal Medya üzerinde yayınlanan proje halk tarafından tam puan aldı. Dev proje, Erzurum İtfaiye Daire Başkanlığının da bulunduğu Abdurrahman Gazi Türbe yolunda gerçekleştirilecek.

9 Aralık 2015’te yapılacak ihale için tüm hazırlıkların tamamlandığına dikkat çeken Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak“Erzurum Valiliği olarak bir buçuk yıl içerisinde Erzurum’un tüm ilçelerine toplamda 700 milyondan fazla yatırım gerçekleştirdik. Yaptığımız bu yatırımlar içerisinde Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlığı yatırımları başta olmak üzere Kalkınma Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın yatırımları bulunmakta. Şimdide Erzurum’a yakışır dev bir yatırım olan Erzurum Emniyet Müdürlüğü kampüsü için ihale aşamasındayız. 9 Aralık’da gerçekleşecek olan ihaleye yoğun katılım beklemekteyiz” dedi.

Şimdiye kadar Valilik tarafından Emniyet Müdürlüğüne bağlı birçok binanın onarımlarının yapıldığını, Oltu ve Uzundere ilçelerinde ise yeni İlçe Emniyet Amirliği binaları yapıldığını hatırlatan Vali Altıparmak “yatırımların hızlı ve sorunsuz ilerleyişinden dolayı tüm YİKOB personelimizi tebrik ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2015 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.