ERZURUM POLİSİNDEN EMNİYET KEMERİ DENETİMİ

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, Erzurum-Kars Yolu’nda emniyet kemeri denetimi yaparak kurallara uymayan sürücüleri uyardı.

23 Ekim 2013 Çarşamba 15:54
ERZURUM POLİSİNDEN EMNİYET KEMERİ DENETİMİ
Polis ekipleri, bugün yaptıkları denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden sürücülere göz açtırmadı. Kars’tan Erzurum istikametine gelmekte olan araçlar, trafik ekiplerinin denetlemesine takıldı. Trafik polisleri emniyet kemeri takmayan sürücüleri birer birer tespit edip uyarıda bulundu ve emniyet kemerinin kazalarda ne kadar koruyucu bir faktör olduğunu gösteren video filmini izletti.

Emniyet yetkilileri, Erzurum’da emniyet kemeri kullanımı oranının yüzde 68 gibi bir orana ulaştığını belirterek, “2013 yılında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri faal bir şekilde denetimlerini sürdürdü. Bu oranın artmasında vatandaşların konuyla ilgili olarak bilinç kazanması da büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2013 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.